0
Fudbal

FOTO: FSS

PORAZ ZA KRAJ: Kadeti izgubili od Holanađana, ali idu dalje

Objavljeno: 22.10.14 u 21:53

Kadeti Srbije plasirali su se u drugi krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, iako su danas izgubili od Holandije sa 1:0 (1:0).

FOTO: FSS
FOTO: FSS

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se za elitnu grupu Evropskog prvenstva, iako je danas u poslednjoj utakmici turnira izgubila od Holandije sa 1:0 (1:0).

Na terenu Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, po hladnom i vetrovitom vremenu, pred malim brojem gledalaca, sudio je Padrejg Saton iz Republike Irske.

Strelac: Ejting u 18. minutu iz penala

Žuti kartoni: Stanisavljević, Mehmedović (Srbija) – Floranus (Holandija)

Crveni karton: Floranus (Holandija) u 71. minutu

U drugom meču 8. grupe Finska je savladala Maltu sa 2:1.

Za dalje takmičenje su se plasirale Holandija i Srbije.

Srbija: Stanković, Golubović, Radić, Dukić, Pejović, Stanisavljević, Todorović (od 78. min Šiškov), Mehmedović, Mašović, Nišić, Milić (od 62. min S. Ilić), Zlatanović (od 60. min Đokić)

Holandija: De Lange, Floranus, Mensah, Mul, Ejting, Knoster, Smulder, Robert (od 59. min Dilrusun), Bijleveld (od 76. min Sidel), Šuten (od 58. min Fernandsen), Piters.

Kadeti Srbije su na kraju kvalifikacija doživeli poraz, ali su i pored toga, zajedno sa Holandijom uspeli da se izbore za drugi krug takmičenja. Naši mladići nisu prikazali igru kao u prva dva kola, ali je plasman u elitnu grupu takmičenja najvažniji.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter