0
Fudbal

FOTO: FSS

ORLIĆI SAZNALI IMENA RIVALA: Evo protiv koga će igrati kadeti i omladinci Srbije u kvalifikacijama za EURO!

Objavljeno: 07.12.23 u 19:55

Jedan uzrast čeka dosta ozbiljniji ispit

Nakon 24 godine seniorska fudbalska reprezentacija Srbije ponovo će se takmičiti na Evropskom prvenstvu, a isti cilj postavljaju i mlađe selekcije. Mladi fudbaleri do 19 i 17 godina saznali su svoje protivnike u kvalifikacionim grupama za Evropsko prvenstvo.

Kadetska selekcija, igrači do 17 godina, suočiće se sa Turskom, Gruzijom i Danskom. Pored osvajanja prve pozicije, put na EP može biti ostvaren i kroz plasman među sedam najboljih drugoplasiranih ekipa.

Omladinska selekcija do 19 godina će imati težak zadatak, budući da će se u svojoj kvalifikacionoj grupi sastati sa jakim protivnicima – Portugalom, Danskom i Grčkom. Iz ove grupe, samo prvoplasirani tim direktno će se kvalifikovati za Evropsko prvenstvo.

Očekuje se da ovi mladi talenti pokažu svoje fudbalsko umeće i borbenu spremnost kako bi sledili primer seniorske reprezentacije i obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo. Navijači sa nestrpljenjem iščekuju naredne kvalifikacione utakmice, prateći uspehe budućih fudbalskih zvezda Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter