2
Fudbal

FOTO: FSS

KATASTROFA ORLIĆA NA STARTU EURA: Slovenija razbila Srbiju na otvaranju Evropskog prvenstva!

Objavljeno: 18.05.23 u 18:53

Na užasan način je otvoren ovaj EURO

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije poražena je u prvom meču na Evropskom prvenstvo za igrače do 17 godina od Slovenije sa 4:2.

Sve je počelo još u 4. minutu kada je Đurić izgubio loptu u opasnoj zoni, Topalović je uputio centaršut, potom je preglavao Jakupović, a na drugoj stativi je David Pejičić pogodio neometan za vođstvo Slovenije.

Već u 10. minutu naši rivali su duplirali prednost. Đurić je ovoga puta hteo da dribla kao poslednji igrač odbrane, Topalović mu je uzeo i preciznim udarcem doneo veliku prednost Slovencima.

Katastrofa je zaokružena u 34. minutu, kada je Jakupović utrčao u prostor i dobio loptu od Topalovića, a onda zakucao loptu iza leđa Džodića za ogromnu razliku.

Tek što je počelo drugo poluvreme već je bilo 4:0 za Sloveniju. Odlična akcija Slovenaca, Bendra je uposlio Hrvatina koji je iz prve u petercu uvećao prednost.

Prvi pogodak za reprezentaciju Srbije postigao je Mihajlo Cvetković u 66. minutu susreta, da bi Andrej Petrović u 82. minutu smanjio zaostatak na dva gola, ali već tada je sve bilo kasno.

Izabranike Aleksandra Lukovića očekuju još dva meča protiv selekcija Italije i Španije, koje će biti izraziti favorit protiv Orlića i veliko je pitanje šta oni mogu da urade do kraja.

5
0

2 Komentara

  1. Slepci neopevani…sve igraci menadzera, nijedan da hoda ne zna. Ceo Fss da se zapali
    Dok je tako bicemo u debelom zapecku. A i kad se osvestimo jos 10 godina nece biti

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter