0
Evropske lige
Luis Zečević-Džon

FOTO: Instagram/Printscreen

SRBIN ODUŠEVLJAVA ENGLEZE: Luis Zečević-Džon dominirao u meču Arsenala!

Objavljeno: 13.04.24 u 17:55

Luis Zečević-Džon zaista igra odlično u dresu Tobdžija

Luis Zečević-Džon, talentovani kadetski reprezentativac Srbije, još jednom je zasenio svojim izuzetnim umećem igrajući za omladinski tim Arsenala. U utakmici protiv Vest Hema, u uzrastu dve godine starijem (U18), Zečević-Džon je ostavio svoj pečat ubacivši gol i zabeleživši dve asistencije u impresivnoj pobedi od 8:1.

Uprkos razlici u godinama, Zečević-Džon je dominirao terenom kao desno krilo, pokazujući nezaustavljivu igru i izvanredno umeće. Bio je ključni igrač u pobedi, asistirajući kod drugog i petog gola, dok je sam postigao šesti gol, što je prenela zvanična stranica Arsenala.

Utakmicu je obeležio i Čido Obi sa pet postignutih golova, dok su Osman Kamara dodao još dva. Jedini gol za Vest Hem postigao je autogolom golman Kari Ranson.

Sa impresivnom statistikom u omladinskoj Premijer ligi, gde je nedavno prekomandovan, Zečević-Džon se ističe kao jedan od najperspektivnijih talenata svog uzrasta. Njegov dolazak iz Engleske u reprezentaciju Srbije predstavlja značajan korak napred za tim, što ukazuje na veliki potencijal i očekivanja koja se vezuju za ovog mladog fudbalera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter