0
ATP
Novak Đoković, Goran Ivanišević

Tennis Tenis Novak Djokovic Press & Training Practice Trening-Goran Ivanisevic Beograd, 22.10.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NOVI DETALJI RASTANKA ĐOKOVIĆA I IVANIŠEVIĆA: ‘Puno je stvari koje sam hteo da kažem!’

Objavljeno: 26.04.24 u 20:15

Lepo je videti da nije bilo nikakvih skandala.

Tenisku javnost pre 10-ak dana pododila je vest o prekidu saradnje između Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.

Iako su mnogi nagađali, a možda se i nadali da se iza svega krije neki sukob, legendarni Goran Ivanišević samo je još jednom potvrdio da je rastanak bio prijateljski:

Nije nešto meni bilo to nešto stresno. Mislim, ipak sam bio trener najboljeg tenisera na svetu. Jednog od najvećih sportista svih vremena. Kado se nosio sa stresom i takvim stvarima – rekao je Ivanišević i potom govorio o rastanku:

Lepo je bilo, bili smo na jednom jako lepom mestu mestu u Indijan Velsu. Možda čak i mesec dana možete tamo provoditi. Lepo smo popričali. Teških pet godina naše saradnje i svakakvih gluposti svakakvih, korone i svega. Tako da, drago mi je na kraju dana, to sam već rekao, što sam išao u Ameriku. Što smo razgovarali. Puno je tu stvari koje sam ja hteo da kažem. Što je on meni hteo reći. Rastali smo se kao prijatelji i uvek ćemo biti prijatelji i stvarno smo prošli puno toga. – zaključio je Ivanišević.

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter