0
Evroliga

Head Coach Chus Mateo of Real Madrid during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart bet and Real Madrid at Stark Arena on March 21, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by David Damnjanovic/Starsport.rs ©)

ĆUS MATEO PONOVO O ‘CRNO-BELIMA’: ‘Nismo obezbedili plasman na finalni turnir – Dobro se sećamo prošle sezone, kada smo gubili od Partizana sa 2:0!’

Objavljeno: 26.04.24 u 22:52

Naučili su nešto iz prošlogodišnje serije.

Real Madrid je savladao Baskoniju rezultatom 90:74 i tako poveo sa 2:0 u seriji. Uprkos velikoj prednosti, trener madrdidskog kluba poziva na oprez:

Nismo obezbedili plasman na finalni turnir, toga smo svesni svi u klubu. Za ostvarenje cilja nam treba još jedna pobeda, a moraćemo dobro da se potrudimo da stigenemo do nje. Dobro se sećamo prošle sezone, kada smo gubili od Partizana sa 2:0, ali se nismo predavali, išli smo korak po korak, stigli do finalnog turnira, a zatim i titule. Ništa se ne menja ni sada. Ponovo moramo da idemo korak po korak. Baskonija se sigurno neće predati, očekujem reakciju u treće meču, očekujem i verujem da ćemo biti spremni da odgovorimo na reakciju rivala – rekao je trener ‘Kraljevskog kluba’.

0
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter