0
Evropske lige
Luka Jović

FOTO: Twitter/@acmilan

NOVA NEVOLJA ZA ORLOVE: Opet se povredio Luka Jović!

Objavljeno: 26.04.24 u 18:56

Jović je doživeo novi peh

Juventus i Milan sukobiće se u meču koji obećava najviše uzbuđenja u 34. kolu Serije A ovog vikenda. Ova utakmica direktni je okršaj u borbi za drugo mesto, a iako obe ekipe ne strepe za svoj status u Ligi šampiona, titula prvaka izmakla im je s obzirom na istorijski uspeh Intera.

Napetost oko meča pojačana je informacijom da Milan neće moći računati na srpskog napadača Luku Jovića, što će biti značajan hendikep za ekipu. Jović je bio ključan igrač u sredini sezone, ali je zbog povrede mišića izgubio svoj status. Iako povreda nije ozbiljnije prirode, neće biti spreman za meč protiv Juventusa, što će predstavljati izazov za tim.

Trener Stefano Pioli često je koristio Jovića kao rezervu, ali sada će morati prilagoditi taktiku zbog njegovog odsustva. Ipak, očekuje se da se Jović vrati u sastav već u narednom kolu.

Ove sezone, Jović je odigrao 28 mečeva za Milan i postigao devet golova, pružajući značajan doprinos timu. Iako će njegovo odsustvo biti osetno, Milan će se boriti s jakim Juventusom, nadajući se povoljnom ishodu u borbi za drugo mesto u ligi.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter