6
Fudbal

Foto: STARSPORT

Da li je ovo tim za Hrvate?

Objavljeno: 05.09.13 u 23:35
Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

Još uvek se sa sigurnošću ne može reći sa kojim timom će Srbija istrčati na teren protiv Hrvatske, Siniša Mihajlović je sklon iznenađenjima, ali velika je verovatnoća da ovih 11 igrača istrči na Marakanu.

Na golu će biti Vladimir Stojković, ispred njega četvorka Branislav Ivanović, Neven Subotić, Matija Nastasić, Aleksandar Kolarov. Kao dva zadnja vezna Nemanja Matić i Ljubomir Fejsa, saigrači iz Benfike, a zatim tri ofanzivna vezna – Lazar Marković, Dušan Tadić i Filip Đuričić i u samom špicu Aleksandar Mitrović.

Šta vi mislite, da li nešto treba promeniti?

hotsport.rs

0
0

6 Komentara

  1. to sam i glasao u nekoj anketi ali samo jedna izmena sto se mene tice.umesto fejse mogao je kuzmanovic da je tu ili sulejmani sa mitrom u napadu a markovic po boku..konacno dobar sastav da uigrava

    0
    0
    Odgovori
  2. Svakako će nas nabiti ko majmune koja god da je kombinacija, ja samo ne znam kad će naši reprezentativci i stručni štab da se pomire sa činjenicom da su boranija i ekipa za vežbanje..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter