0
Lifestyle
Dragan Stojković Piksi

Dragan Stojković Piksi (FOTO: Starsport)

PIKSI OPET POSTAO DEDA: Selektor Srbije zbog predivnog razloga nije bio na 173. večitom derbiju! (FOTO)

Objavljeno: 20.04.24 u 23:07

Piksi je dobio još jednog potomka

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, obradovao je javnost prelepom vesti – postao je deka po peti put! Na svom profilu na društvenim mrežama, Piksi je podelio predivnu fotografiju kojom je saopštio ovu srećnu vest.

Njegova ćerka Anja, koja je udata za reli vozača Huga Valentea, nedavno se porodila, ali za sada još nije otkriveno ime prinove. Posle četiri unuke, Stojković je sada dobio unuka, a na fotografiji koju je podelio možemo videti kako sa osmehom drži novorođenče u naručju, dok se iza njih nalazi balon u obliku fudbalske lopte.

FOTO: Printscreen/Instagram

Odsustvo Stojkovića večeras sa 173. večitog derbija dobija potpuno novo značenje s obzirom na ovu radosnu vest. Njegovo izostajanje s meča sada je potpuno opravdano, jer je uživao u trenucima radosti i sreće sa svojom porodicom.

Ova srećna vest dodatno je obasjala dan mnogim ljubiteljima fudbala i navijačima, koji su zajedno sa Piksijem slavili dolazak nove bebe u porodicu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter