0
Fudbal

Miha nas možda opet iznenadi sastavom: Da Štimcu presedne rođendan

Objavljeno: 05.09.13 u 14:09
FOTO:STARPSORT
FOTO:STARPSORT

Novinarima u Staroj Pazovi selektor Siniša Mihajlović i reprezentativci Srbije obratili su se poslednji put pred sutrašnji duel protiv selekcije Hrvatske. Ekipa se sada povlači u karantin i sledeće njihovo obraćanje naciji biće na terenu stadiona Crvene zvezde sutra uveče od 20.45.

Selektor Siniša Mihajlović i ovoga puta je optimista, a smatra da će svom kolegi Igoru Štimcu pokvariti sutrašnju proslavu 46 rođendana.

– Rođendan neće proslaviti na najbolji način – poručio je Miha, a onda nastavio:

– Znamo kako bi trebalo da igramo, mnogo nas manje zanima da li će Hrvatska biti ofanzivna ili defanzivna. Od svojih principa nećemo da odustajemo i bez obzira na to ko nam je rival tražimo i hoćemo da igramo tako. Druga je stvar da li će rival biti toliko dobar da nam to onemogući.

Na noge nam dolazi osma reprezentacija na svetu, ne odlučuje tu jedan igrač nego ceo kolektiv. Ne bi trebalo da nam se ponovo prvo poluvreme iz Zagreba , kad smo ušli sa velikom tenzijom i strahom. Nismo odirali kako igramo u suštini. Drugo poluvreme je bilo bolje, ali tada nismo imali šta da izgubimo.

Sportska javnost u Srbiji je bila iznenađena sastavom tima u Zagrebu, a Miha i ovoga puta najavljuje moguća iznenađenja.

– Posle utakmice je uvek lako pričati zašto nije igrao ovaj ili onaj. Za nas koji smo svaki dan uz ekipu to nije bilo iznenađenje, za vas možda jeste, a možda i sutra bude tako.

Miha je još dodao kako očekuje veliku podršku s tribina.

– Ako sve bude bilo kako treba publika će biti naš 12. igrač. Ovo je mlada reprezentacija i daće maksimum ako oseti da ima podrškus tribina, a ako oseti da je nema daće mnogo manje – rekao je Miha uz konstatacija da još ne zna da li će na mestu zadnjeg veznog upariti Nemanju Matića i Ljubomira Fejsu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter