0
Domaći fudbal

TSC Backa Topola - Crvena Zvezda, Superliga Srbije. Backa topola, Srbija Mart 2, 2024. (photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

HOĆE LI BITI FUDBALA ZA PRAZNIKE? Superliga donela odluku koje mnoge neće zadovoljiti!

Objavljeno: 26.04.24 u 12:59

Za srpske fudbalere nema odmora 

Uskoro stižu praznici, a Srbija već uveliko planira kako će provesti vreme tokom prvomajskog uranka i Uskrsa. Međutim, ove godine fudbalski raspored zahteva prilagođavanje. Tradicionalno, Mozzart Bet Superliga neće održati utakmice za vreme Uskrsa, ali ovo nije jedina promena koja će se desiti.

Za 33. kolo Mozzart Bet Superlige planirane su utakmice u sredu i četvrtak, po četiri utakmice svakog dana. To znači da navijači klubova poput Niša, Pazara, Subotice, Pančeva i Ivanjice, koji se nalaze u plej-autu, neće moći potpuno da se opuste i uživaju u pikniku ili roštiljanju tokom prvomajskog vikenda.

Utakmice plej-ofa su rezervisane za četvrtak, a to će biti prilika da se prisustvuje dva velika derbija: Partizan protiv Vojvodine i Crvena zvezda protiv TSC-a. Očekuje se da će ovi mečevi privući veliku pažnju ljubitelja fudbala širom zemlje sjaju.

U sredu će se od 16 časova odigrati dve utakmice. IMT će dočekati Radnik na krovu tržnog centra Stadion, a niški Radnički će igrati na Čairu protiv voždovačkih zmajeva. Istog dana od 18 časova i od 18:30h igraju se preostale dve utakmice plej- auta. Novi Pazar će dočekati Javor, Spartak će na domaćem terenu igrati protiv pančevačkog Železničara.

Standings provided by Sofascore
2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter