0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Dvojka’ na Olimpiju, golovi u Beču

Objavljeno: 27.05.18 u 10:30

Skockalo se da danas imamo veliki izbor mečeva, pošto se završavaju pojedini šampionati, a na potezu su favoriti i strelci od kojih se očekuju golovi.

AUSTRIJA – SALCBURG GG (1.45)

Sve je poznato tako da je poslednje kolo revijalno u Austriji i očekuje da navijači uživaju u golovima na prvoligaškim terenima, a u Beču šampion treba da bude efikasan kao tokom čitave sezone.

GENK – VAREGEM 1 (1.75)

Preostaje da se reši pitanje putnika za Evropu u Belgiji, a svakako da je domaćin u blagoj prednosti, mada moraju da budu veoma oprezni ukoliko žele da ispune cilj.

LINGBI – VESISEL GG (1.75)

Posle minimalnog poraza u gostima danas sledi revanš u kojem će gost pokušati da postigne pogodak i približi se cilju, a rival neće moći mnogo da kalkuliše u cilju opstanka u ‘eliti’.

DOMŽALE – OLIMPIJA 2 (1.95)

Zakuvalo se u šampionatu Slovenije, a lider iz Ljubljane ima imperativ pobede na teškom gostovanju i sa samo tri boda postaće šampioni, pošto Maribor ima lak posao kod kuće.

Ukupna kvota na tiketu je 8.65.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter