0
Kladionica
Admiralbet

FOTO: Admiralbet

NOVIH 500.000 RAZLOGA DA UČESTVUJETE U POKER TURNIRU OVOG VIKENDA

Objavljeno: 07.04.24 u 09:54

Uzbudljiva avantura vas očekuje prvog aprilskog vikenda!

Posle kraće pauze, kladionica AdmiralBet je organizovala novi poker turnir sa zagarantovanim fondom od 500.000 dinara! Buy-in za 500k turnir Main Event je 3000+300 dinara, a turnir je zakazan za 7. april sa početkom od 18 časova.

S obzirom na povećano interesovanje među poker igračima, kao i rast koji je poker platforma doživela, AdmiralBet u saradnji sa svojim brend ambasadorom, profesionalnim poker igračem Milanom Rakićem, poznatijim kao El Maestro, nastoji da svojim igračima ponudi najbolju online iskustvo igranja pokera na domaćem tržištu.

Takođe, uspostavljena je nova struktura dnevnih turnira sa sjajnim zagarantovanim nagradnim fondovima, koji se održavaju svakog dana, dok sve igrače samo na AdmiralBet poker platformi očekuje početnih 30% rakebacka, koji može naraste do čak 50%. Maksimalan udeo rakebacka iznosi 50%, a pored toga AdmiralBet konstantno radi na unapređenju poker platforme uvažavanjem sugestija korisnika, sa namerom da ljubiteljima najpopularnije kartaške igre na svetu omogući najbolje moguće iskustvo igranja online pokera u Srbiji.

Takođe, na sajtu AdmiralBeta je u toku četvrta od šest etapa Fazi slot maratona, dok je promocija Kladijator startovala juče, a ona donosi takmičenje za robne nagrade u vrednosti do 10.000.000 dinara. Do 20. maja svake nedelje će 10 igrača koji pogode najveću kvotu na dobitnom tiketu u ciklusu osvojiti VIP ulazinice za meč SrbijaEngleska, letovanje u Turskoj za 2 osobe, iPhone 15 pro, Sony Playstation 5, televizor Hissense od 55 inča, Apple Airpods slušalice ili 100 litara Carlsberg piva!

Navedena borba za 500.000 dinara GTD-a, kao i ostale promocije su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Prijavite se za najveći poker turnir na vreme i priključite se borbi za pola miliona dinara!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter