0
Kladionica
Admiralbet

FOTO: Admiralbet

ADMIRALBET JE DOBIO POJAČANJE

Objavljeno: 09.04.24 u 15:03

Evoplay i No Limit City slotovi su stigli u AdmiralBet!

Dva nova slot provajdera su postala deo fenomenalne AdmiralBet slot ponude! Od sada, na sajtu AdmiralBet.rs se nalaze Evoplay i No Limit City slot igre, prethodno pokupivši brojne simpatije iskusnih igrača.

Kad je reč o samim provajderima, Evoplay se bavi razvojom integrisanih rešenja za onlajn i slot igara i bečeži rast od 2003. godine. Milioni igrača širom sveta uživaju u proizvodima zasnovanim na dugogodišnjem iskustvu u industiji onlajn zabave. Evoplay je proširio svoj portfolio na preko 50 svetski poznatih digitalnih slot klubova, a kompanija koristi najsavremenije metode i napredne tehnologije kako bi isporučila 3D i VR slotove visokog kvaliteta, ne kompromitujući svoj kreativni pristup zarad savremenih trendova. Od kaubojskih okršaja na Divljem zapadu, preko uličnih auto-trka i pomorskih avantura, pa sve do druženja sa vilenjačkim princezama, Evoplay igre donose čitav univerzum zabave i dobitaka.

Sa druge strane, kompanija No Limit City je podržana od strane tima iGaming eksperta sa bogatim znanjem u oblasti onlajn slota. Kompanija posluje od 2014. godine, a No Limit slot igre karakteriše zanimljiva grafika, kakva se retko na slot igrama, kao i uzbudljive tamatike, koje do sada nisu obrađene od strane drugih provajdera, kao što su kancelarijski posao, zatvorska ćelija, pank kultura ili bića iz horor filmova.

Sve ove slot igre, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima koji imaju otvoren na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Takođe, na sajtu AdmiralBeta je u toku peta od šest etapa Fazi slot maratona, dok je promocija Kladijator startovala u subotu, a ona donosi takmičenje za robne nagrade u vrednosti do 10.000.000 dinara. Do 20. maja svake nedelje će 10 igrača koji pogode najveću kvotu na dobitnom tiketu u ciklusu osvojiti VIP ulazinice za meč Srbija Engleska, letovanje u Turskoj za 2 osobe, iPhone 15 pro, Sony Playstation 5, televizor Hissense od 55 inča, Apple Airpods slušalice ili 100 litara Carlsberg piva!

Istražite nove slotove u ponudi, izaberite avanturu po svojoj meri i krenite u novi pohod!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter