0
Kladionica
Admiralbet

FOTO: Admiralbet

SPUŠTANJE ZAVESE NA REGULARNI DEO NBA SEZONE – KO IDE U PLEJ-OF, A KO U PLEJ-IN?

Objavljeno: 14.04.24 u 10:51

Svih 15 duela u evropskom terminu!

Došli smo do kraja! Još jedna regularna sezona najbolje svetske košarke je za nama, a predstoji nam rasplet i konačan plasman timova u svojim konferencijama. Iako su poznate svi učesnici doigravanja, nešto uzbudljivije će biti na Istoku, gde se dve ekipe bore za mesto među prvih šest, koje vodi direktno u plej-of, dok se druge dve ekipe bore za plasman među četiri najbolje i prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Majami i Filaderfija se nadaju da će uspeti da izbegnu plej-in, dok Orlando i Indijana gledaju kako da istisnu Klivlend i eventualno Njujork iz top 4 u Istočnoj konferenciji. Sve od navedenih ekipa će svoje mečeve igrati u terminu od 19 časova, kada će Rajakovićev Toronto gostuje Jovićevom Majamiju, odnosno Filadelfija Bruklin. Istovremeno Indijana dočekuje Atlantu, da bi Medžik ugostio Milvoki.

Nešto je jasnija slika na Zapadu, gde samo Sansi imaju priliku da se direktno plasiraju u plej-of umesto Nju Orleansa, ali će biti zanimljivo koji će biti konačan plasman od 7. do 10. mesta na tabeli, gde se pored Finiksa nalaze i Sakramento, Lejkersi i Golden Stejt. Ekipe sa Zapada svoje mečeve igraju od 21.30 časova, kada su na programu dueli između Voriorsa i Jute, Minesote i Sansa, Pelikansa i Lejkersa, kao i Kingsa i Portlanda. Svoj poslednji meč regularnog dela sezone igraju i aktuelni šampioni NBA lige, Denver Nagetsi, koji gostuju Memfisu.

Povodom bogatog NBA programa kladinica AdmiralBet je svojim igračima spremila sjajnu ponudu koja je dostupna svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Takođe, na sajtu AdmiralBeta je u toku peta od šest etapa Fazi slot maratona, dok je u subotu startovala i druga faza promocije Kladijator, koja donosi takmičenje za robne nagrade u vrednosti do 10.000.000 dinara. Do 20. maja svake nedelje će 10 igrača koji pogode najveću kvotu na dobitnom tiketu u ciklusu osvojiti VIP ulazinice za meč Srbija – Engleska, letovanje u Turskoj za 2 osobe, iPhone 15 pro, Sony Playstation 5, televizor Hissense od 55 inča, Apple Airpods slušalice ili 100 litara Carlsberg piva!

Za kraj, od sada, u AdmiralBetu svakog dana možete pronaći kvote za odabrane mečeve, koje su veće od najvećih na svetu! Istražite kompletnu ponudu, kladite se na svoje omiljene igrače i naplatite svoje poznavanje NBA lige!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter