0
Ostali sportovi

SP ZA RUKOMETAŠICE: Lako protiv Srbije, ali su Crnogorke poklekle već u četvrtfinalu

Objavljeno: 12.12.17 u 23:44

Rukometašice Crne Gore poražene su u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Nemačkoj od selekcije Francuske rezultatom 25:22 (12:10).

Kao što je verovatno mnogima poznato, Crna Gora je u nedelju iznenadila reprezentaciju Srbije i izbacila je iz daljeg takmičenja relativno lakom pobedom, ali su poklekle već na sledećem koraku.

Bolje od Crnogorki bile su rukometašice Francuske koje su pokazale brži i efikasniji rukomet, te su sa 25:22 ušle među četiri najbolje ekipe i u borbu za medalju.

Najbolja na ovom meču ponovo je bila Katarina Bulatović sa sedam pogodaka, ali ovog puta krilo koje je probušilo mrežu Srbije, Jovanka Radičević, ostala je na svega tri data gola. Na drugoj strani, Pino je imala šest, Dembele pet, a Ue četiri pogotka.

Francuska će u polufinalu igrati protiv Švedske koja je prethodno u skandinavskom derbiju savladala Dansku rezultatom 26:23 (13:11).

Sutra se igraju preostala dva četvrtfinala, u prvom se sastaju Češka i Holandija, a u drugom će igrati Norveška protiv Rusije.

SP za rukometašice, četvrtfinale:

utorak

Crna Gora – Francuska 22:25 (10:12)

Švedska – Danska 26:23 (13:11)

sreda

17.30 Holandija – Češka
20.30 Norveška – Rusija

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter