0
Ostali sportovi

Srbija - Turska, zene, rukomet, kvalifikacije za evropsko prvenstvo 6.10.2021. Zrenjanin Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VELIKI PREOKRET NAŠIH RUKOMETAŠICA ZA POBEDU NAD CRNOM GOROM: I dalje smo u igri, u petak duel sa Francuskom!

Objavljeno: 09.12.21 u 20:05

Fantastičan trijumf za ponos nacije.

Srpske rukometašice su u trećem meču druge faze Svetskog prvenstva savladale selekciju Crne Gore rezultatom 25:27. Izabranice Uroša Bregara su se dobro pomučile za trijumf na ovom susretu, a uspele su da nadoknade veliki zaostatak u drugom delu drugog poluvremena.

Crnogorke su bolje započele susret, sa takvom igrom su nastavile i u nastavku, pa su veći deo meča vodile. Prvo poluvreme završeno je rezultatom 18:14, a na startu drugog ništa nije ukazivalo da će se Srpkinje vratiti u meč. Ipak, hrabrom igrom, naše rukometašice su u poslednjih nekoliko minuta napravile seriju od 4:0 i tako sa 24:22 za Crnu Goru, stigle do prednosti od 24:25.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

Potom su protivnice izjednačile na 25:25, ali je naša selecija bila mira u završnici i sigurnom igrom je prelomila susret. Najefikasnija u našim redovima bila je Radojević sa 8 pogodaka, dok je Jovana Stojiljković postigla 7. U redovima Crne Gore, Radičević je brojala do 8. Rukometašice Srbije će se u narednoj rundi sastati sa Francuskom u petak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter