0
Ostali sportovi

FOTO: VSS

SAVIĆ: Odlična odbrana sa igračem manje, Crna Gora je izuzetna ekipa

Objavljeno: 01.12.15 u 20:48

Vaterpolo reprezentacija Srbije u meču 3. kola Svetske lige savladala je u gostima selekciju Crne Gore sa 12:10, a posle meča selektor našeg tima Dejan Savić je rekao:

– Posle upoznavanja u prvoj četvrtini u drugoj i trećoj smo stekli prednost i četvrta četvrtina nije ni bila važna. Igrali smo odlično odbranu posebno sa igračem manje. Crna Gora je izuzetna ekipa i ne treba ih otpisati. Atmosfera izvanredna, kako smo i očekivali.

Filip Filipović je igrao sjajno:

– U ovom trenutku smo bolji, ali od Crne Gore treba očekivati daleko bolje igre kada se uigraju, fizički spreme i budu kompletni. Poremetio nas je malo gol Ivovića u poslednjem sekundu treće četvrtine. Šuterski smo bili raspoloženi. Čestitke ekipe, posebno mladima Subotiću i Toholju koji su stoički odradili svoj deo posla.

Andrija Prlainović je takođe bio izvanredan:

– Odličan kraj sjajne godine za naš reprezentativni vaterpolo. Bilo je uživanje igrati i verujem da su gledaoci zadovoljni. Sve je rešeno u drugoj četvrtini kada je napravljena razlika koja je sačuvana do kraja.

Nebojša Toholj je bio presećan:

– Hvala Saviću na pozivu i nadam se da sam poverenje opravdao. Čast mi je bila da budem u sastavu sa ovakvim šampionima. Pobedili smo odličnu Crnu Goru i pokazali da smo blizu prvog mesta u grupi.

Gavril Subotić je dodao:

– Nismo uvek blistali ali smo pobedili i to je najvažnije. Lepo mi je bilo da igram u ovom bazenu i pred svojima. Ostvarili smo cilj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter