0
Ostali sportovi

SVETSKA LIGA: Srbija potopila Crnu Goru

Objavljeno: 01.12.15 u 19:47

Srbija je savladala Crnu Goru sa 12:10 u trećem kolu Svetske lige i stigla do treće pobede u takmičenju.

Crna Gora je bila bolja u prvoj četvrtini. Domaćin je poveo sa igračem više golom Vukčevića a na isti način je izjednačio Mandić. Filipović, uz Prlainovića naš najbolji igrač večeras, donosi vođstvo Delfinima. Crna Gora je zatim imala igrača više i kada se naš tim već odbranio, Brguljan je izjednačio. Propustili smo zatim igrača višeč, Crna Gore takođe, ali je Čučković 1,49 do kraja doneo prednost svojoj ekipi.

Srbija dominantna u drugoj četvrtini i tako je ostalo i do kraja meča. Odlična odbrana, četiri puta smo se odbranili sa igračem manje. U seriji golova Filipović je iskoristio igrača više, Prlainović iz igre za vodjstvo 4:3 koje su povećali Subotić sa igračem više i Prlainović. Propustili smo igrača više, ali i Crna Gore pa se na veliki odmor otišlo sa našim vođstvom 6:3.

Ni posle odmora se slika nije promenila. Odlični Mitrović i odbrana, pa je Crna Gora imala igrača više 10-1. Filipović je asistirao Pijetloviću za 7:3 a posle gola dobro čuvanog Ivovića, Filipović i Prlainović su pogodili mrežu Šćepanovića .Ivović u poslednjoj sekundi smanjuje na 9:5.

Dosta golova viđeno je i u poslednjoj deonici. Čuvali smo po tri, četiri gola razlike. Bilo je 12:8 za tim Dejana Savića, a onda su Brguljan i Mlađan Janović u poslednjoj minuti smanjili na 10:12.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Crna Gora – Srbija  10:12 (3:2, 0:4, 2:3, 5:3)

Bazen Dragan Trifunović. Gledalaca 700. Sudije: Bjanki (Italija), Nikolas (Grčka). Igrač više: Crna Gora 10 (1), Srbija 7 (4)
CRNA GORA; Lazović, Dr.Brguljan 1, Vidović, Petrović, Čučković 1, Sekulić, M.Janović, N.Janović, Ivović 2, Vukčević 1, Pješivač,Jokić, Šćepanović. Selektor: Gojković.
SRBIJA: B.Mitrović, Mandić 1, Gocić, Ranđelović, Ćuk, Pijetlović 1, Subotić 1, Aleksić, Toholj, Filipović 3, Prlainović 3, S.Mitrović, Rističević.Selektor: Savić[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter