0
Vaterpolo

Filip Filipovic Srbija - Francuska, vaterpolo turnir, 6.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

FILIP FILIPOVIĆ NAPUSTIO OLIMPIJAKOS, PA OTKRIO IME NOVOG KLUBA: ‘Karijeru nastavljam…!’

Objavljeno: 05.06.23 u 15:50

Trofejni igrač se vraća kući.

Najbolji srpski vaterpolista Filip Filipović je u Olimpijakos stigao 2021. godine, kako bi njegovim iskustvom pomogao da osvoje Ligu šampiona, ali ih je u tom cilju zaustavila četa Živka Gocića u četvrtfinalu. Ambicije grčkog kluba su mnogo veće, a sada im sledi rekonstrukcija.

Tamošnji mediji prenose da je upitno hoće li Igor Milanović ostati na klupi ‘crveno-belih’, a pominje se Hrvoje Koljanin kao njegova zamena. Filipović je rekao da će karijeru nastaviti u Novom  Beogradu.

-Recimo da se na kraju puta osećam dobro, i ništa više od toga. Jer, kao što sam rekao i posle poraza od Novog Beograda u četvrtfinalu, ovaj tim nije stvoren za peto ili sedmo mesto. Definitivno smo bili napravljeni za nešto više. I, da i vama razjasnim, produžiću karijeru za još godinu dana. Nastaviću karijeru u Novom Beogradu. – započeo je.

Dodao je da se izvinjava navijačima kao I predsedniku.

-Iskoristiću ovu priliku da se izvinim našim navijačima koji su verovali u nas, takođe i predsedniku. Nešto iščlo naopako, znali smo to, svi mi, ali nismo uspeli da promenimo. Ovo bi mogla biti dobra lekcija za Olimpijakos. – nastavio je bivši reprezentativac Srbije.

Takođe, kazao je da mu najveća želja bila da tu završi karijeru.

-Moja najveća želja bila je da završim karijeru ovde sa ovom neverovatnom grupom momaka. Zahvalan sam im i reći ću im kada se nađemo na piću ili dva. Možda i mnogo više. Ali, reći ću im da je bila čast biti deo ovog tima. Od prvog trenutka kada sam stigao u Olimpijakos, svi ovde, navijači, a posebno deca, prihvatili su me kao svog. Osećao sam Atinu kao svoj dom tokom dve godine. – naveo je.

Na kraju je poručio da će se sigurno vratiti u Atinu.

-Vežu me lepe emocije, biće teško, sigurno ću se vratiti u Atinu da tu provedem izvesno vreme. Mislim da nisam imao slične trenutke u životu, tako lepe, kao kada sam bio sa ovim momcima. Zaista su sjajne ličnosti. – istakao je Filipović.

 

5
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter