0
Ostali sportovi

FOTO: VK Novi Beograd

FILIP FILIPOVIĆ IDE U PENZIJU: ‘Definitivno je „last dance“, žao mi je što se nije desilo u Partizanu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.24 u 21:53

Jedan od najvećih ikada.

Proslavljeni srpski reprezentativac i nesumnjivo jedan od najboljih vaterpolista ikada – Filip Filipović najavio je kraj svoje igračke karijere.

To je to. Definitivno. Prošle godine sam zaista bio spreman već da odem u penziju, ali ne na način na koji se završila sezona, definitivno. To sam jednostavno prelomio i bio dužan sebi da odlučim. Nažalost, nisam imao mnogo vremena da ovo iskomuniciram sa javnošću, pa Grcima nije bilo jasno. Oni su tražili neki produžetak saradnje, ja sam rekao:

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Mozzart Sport (@mozzartsport)

 

’Ne, to je to’. Ali onda zaista na kraju sezone nije to bio način na koji sam želeo da završim karijeru – reči su proslavljenog reprezentativca, koji potom dodaje:

Možda mi je suđeno bilo da se desi onako kako je i počelo. U svojoj zemlji, kod svoje kuće. Žao mi što se to nije desilo možda u Partizanu, ali definitivno je „last dance“ što se klupske karijere tiče – zaključio je Filipović tokom gostovanja na Alesto podkastu.

Tokom svoje igračke karijere Filipović je branio boje Partizana, Pro Reka, Radničkog, Solnoka, Olimpijakosa i Novog Beograda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter