0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SAVIĆ: Najvažnija je pobeda

Objavljeno: 17.11.15 u 23:41

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić nije bio najzadovoljniji igrom svoje ekipe u meču protiv Španije, ali je dodao da je u ovom trenutku najvažniji trijumf.

– Veoma dobar početak, u prve dve četvrtine odlična naša odbrana i rezultat 7:4 je pokazatelj toga. U trećem delu smo popustili, primili lake golove kao da nas je mrzelo da se odupremo njihovoj agresivnosti. Igrali smo gol za gol i nekoliko puta nismo našli način da utakmicu privedemo kraju. Sada je najvažnija pobeda, objasnio je Savić.

Golman Gojko Pijetlović objasnio je da su u našem timu očekivali težak meč.

– Očekivano teška utakmica. Pokazali su kvalitet i siguran sam da će biti veliki konkurenti i na Evropskom prvenstvu, a siguran sam i na Olimpijskim igrama.

Strelac odlučujućeg gola Strahinja Rašović iskoristio je priliku i da se zahvali publici koja je popunila Bazen u SC Spens u Novom sadu.

– Španija je pokazala odličan vaterpolo, ali smo mi mogli na lakši način da stignemo do bodova. Hvala publici bila je odlična.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter