0
Ostali sportovi

RADNIČKI PREJAK: Kragujevčani potopili mladi tim Partizana

Objavljeno: 05.10.14 u 18:54

Radnički je opravdao ulogu favorita i sa 8:4 savladao mladi tim Partizana u srpskom derbiju prvog kola Triglav regionalne lige.  

aleksandar-ciric

Ionako podmlađeni tim crno-belih bio je dodatno oslabljen neigranjem povređenih Mandića i Rističevića i bolesnog Vice, a iskusni Kragujevčani su to umeli da iskoriste.

Ceo meč je branio doskorašnji golman Partizana Stefan Živojinović koji je letos pojačao Radnički, baš kao i dete crno-belih Nikola Dedović.

Dva gola više pred poslednju deonicu bila su dovoljna iskusnom timu Radničkog da meč lagano privede kraju. Na plus tri je povisio Trajković, nešto kasnije i Marko Petković, povratnik u domaće takmičenje, a maksimalnu prednost na meču Kragujevčanima je doneo još jedan internacionalac Marko Ćuk na minut i 20 pre kraja.

Crno-beli su u dva navrata stizali rezultat u trećoj četvrtini preko Gilena i Lazića, ali su za nepun minut, Kragujevčani otišli na 5:3 zahvaljujući Vukasnoviću i Ćuku.

Partizan je poveo golom Nikole Jakšića, ali je Radnički za minut igre u drugoj deonici preokrenuo rezultat. Izjednačio je kapiten Ćirić iskoristivši prvu od četiri šanse sa igračem više.

Goste je u vođstvo doveo Trajković i rezultatom 1:2 se otišlo na odmor.

Partizan – Radnićki 4:8 (1:0, 0:2, 2:3, 1:3) 

Bazen: Banjica 

Gledalaca: 800

Sudije: Franulović i Vlašić 

Igrač više: Partizan 10/3, Radnički 11/2 

Partizan: Osmanović (9odbrana) Gilen 1, Asanović, Lazić 1, Subotić, Repanović, Gogov, Jakšić 2, Manojlović, Tanasković, Brakočević, Radulović, Stojanović, Radojević

Radnički: Radić. Trajković 2, Popović, Marković 1, Miličić, Bogdanović, Ćirić 1, Toholj, Vukasnović 1, Dedović, Ćuk 2, Petković 1, Živojinović (9 odbrana), Joksimović 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter