0
Ostali sportovi

FOTO: VK Novi Beograd

NOVI BEOGRAD SLAVIO U HERCEG NOVOM: Sjajan duel u Crnoj Gori!

Objavljeno: 27.03.24 u 23:55

Odličan meč smo pratili.

Vaterpolisti Novog Beograda teže nego što se očekivalo pobedili su Jadran iz Herceg Novog sa 15:13 u prvoj utakmici turnira regionalne Premijer lige koji se održava na bazenu Sportskog centra „11. april“.
 
VK Jadran HN – VK Novi Beograd 13:15 (3:4, 3:3, 5:4, 2:4)
 
Ekipa iz Herceg Novog pružila je izuzetno snažan otpor favorizovanim Novobeograđanima koji su pitanje pobednika rešili tek u posldnoj četvrtini. Izabranici trenera Živka Gocića bolje su počeli me, poveli su sa 6:3, ali gosti iz Crne Gore su u trećoj četvrtini došli do preokreta i poveli sa 9:8.
 
Morao je trener Novobeograđana Gocić da zameni golmana Frančeska de Mikelisa koji nije imao svoje veče, a ulaskom Lazara Dobožanova domaći su dobili preko potrebnu sigurnost u odbrani. To ih je ohrabrilo u nastavku, pa su početkom poslednje deonice ponovo stekli prednost (12:11) čime su praktično prelomili meč u svoju korist.
 
Najefikasniji u ekipi Novog Beograda bili su Nikola Jakšić i Alvaro Granados sa po tri pogotka, dok je Novljane predvodio Nagaev sa tri gola.
 
Novobeograđani u drugom meču koji je na programu u četvrtak, takođe od 20 časova i 15 minuta igraju protiv splitskog Jadrana.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter