3
Ostali sportovi

Ivan Basara Vaterpolo Kup Srbije, polufinale, Partizan - Crvena Zvezda 28.12.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ZVEZDA BOLJA U VEČITOM DERBIJU: Crveno-beli do nogu potukli Partizan!

Objavljeno: 02.03.24 u 22:51

Sjajna utakmica crveno-belih

Vaterpolisti Crvene zvezde su dominirali u petom kolu plej-ofa Superlige Srbije, ostvarivši ubedljivu pobedu nad ekipom Partizana rezultatom 14:7.

Iako su crveno-beli već bili u povoljnoj poziciji pre početka susreta, s obzirom na odlazak trojice ključnih igrača iz redova Partizana tokom zimske pauze, kao i odsustvo povređenog Petra Jakšića i Marka Dimitrijevića, uspeli su da iskoriste prednost i zabeleže još jednu impresivnu pobedu.

Zvezdini vaterpolisti su sjajno kombinovali u napadu, a mrežu protivnika zatresli su Subotić (3), Vasić, Gogov, Vukićević (2), te Seman, Milojević i Radović, koji su postigli po jedan gol.

S druge strane, ekipa Partizana nije uspela da parira protivničkom napadu. Kutajar se istakao sa dva postignuta gola, dok su po jedan gol dodali Bodiroga, Đokanović, Božović, Gladović i Jauković.

Ova ubedljiva pobeda Crvene zvezde u vaterpolu potvrđuje njihovu trenutnu dominaciju u Superligi, dok Partizan mora analizirati svoj nastup i pripremiti se za naredne izazove.

2
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter