0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Ninković: Sramota, to nisu navijači!

Objavljeno: 15.10.13 u 21:38
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Vezista Crvene zvezde Miloš Ninković oštro je osudio potez nepoznatih lica koja su u noći između ponedeljka u utorka razbili prozore na automobilima njegovih saigrača.

“Velika sramota za klub. Svakom navijaču Zvezde koji pročita ono pismo treba da bude teško, a ono što je mene najviše pogodilo je da se cela javnost hvata za šampone. Lakše je uhvatiti se za to da pojedini igrači Zvezde nemaju za šampion, a ne da treneri nemaju ugovore i knjižice, da ne mogu da odvedu dete kod lekara. Hteli smo samo da svima jasno stavimo do znanja da nemamo podršku uprave. Navijači su upravi isto rekli kao i mi, a onda smo mi to ponovili i posle tih reči polupali su nam kola. Mislim da to navijači nisu uradili“, izjavio je Ninković i dodao da on ne strahuje od navijača.

“Od dolaska nisam imao nijedan problem sa navijačima, ali ako je to način da se uzme titula, evo ja ću odmah da im kažem koji je moj automobil. Neka ga razbijaju svaki dan, ja ću biti srećan i zadovoljan ako je to način da na kraju uzmemo titulu“, istakao je Ninković za B 92.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter