1
Domaći fudbal
Vladan Milojević

FOTO: Starsport

MILOJEVIĆ PRED NAPREDAK: ‘Uvek je lepo igrati u Kruševcu!’

Objavljeno: 15.05.24 u 17:04

Titula je osigurana, pa je lakše izabrati ko će izaći na teren u Kruševcu.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 19 časova gostuju Napretku u Kruševcu, a očekivanja pred meč izneo je šef stručnog štaba Crvene zvezdeVladan Milojević.

Uvek je lepo igrati u Kruševcu, to je fudbalski grad i publika tamo voli dobru igru. Očekujem veliki broj navijača na stadionu, a što se rezultata tiče, oni će sigurno biti rasterećeni. Imaju mladih igrača uz par iskusnih koji prave razliku, tako da sam siguran da će biti zanimljiva utakmica. Što se tiče njihovog poraza od Vojvodine, ne gledamo to tako, svaka utakmica je za sebe – počeo je Milojević.

FK Crvena zvezda
FOTO: Starsport

Ne pravi Zvezda posebnu taktiku ni za koga u Nparetku pojedinačno, gleda se čitav tim.

– Majdevac je igrač koji zavređuje pažnju, ali mi smo fokusirani na čitav tim Napretka, a ne na pojedinca. Uvek tako razmišljamo.

Videće Milojević danas posle treninga na koga će od igrača moći da računa.

Imamo malih problema, tako da ćemo videti danas posle treninga ko će putovati u Kruševac. Videćete sutra ko će od bonusa biti na terenu – podvukao je Milojević.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter