0
Domaći fudbal
FK Partizan

from left Nemanja Nikolic, Samed Bazdar, Daniel Castillo, goalkeeper Aleksandar Jovanovic, Svetozar Markovic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Novi Pazar at stadium FK Partizan (JNA) on April 07, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LEPA VEST IZ HUMSKE: Važan igrač Partizana se oporavio od bolesti posle tri meseca!

Objavljeno: 15.05.24 u 15:55

Partizan ponovo može da računa na njega

Nemanja Stevanović, dugogodišnji prvi golman Partizana, konačno se vraća na teren nakon perioda zdravstvenih problema. Oporavio se od ozbiljnog virusa koji je prouzrokovao upalu srčanog mišića i zbog kojeg nije trenirao tri meseca.

Nije mi bilo ni malo jednostavno prihvatiti da ću izgubiti polusezonu. U pitanju je bio ozbiljan virus koji je prouzrokovao upalu srčanog mišića, pa sam morao ozbiljno da pristupim lečenju i oporavku koje je zahtevalo potpuno mirovanje, što mi nije dalo prostora ni da razmišljam o drugim stvarim – rekao je Stevanović za Sportklub.

Oporavak je zahtevao strogo mirovanje tokom prvih mesec i po dana, nakon čega je postepeno mogao da počne sa šetnjom. Ipak, i pored izazova sa kojima se suočavao, imao je podršku svojih najbližih i sačuvao pozitivan stav.

Nije bilo lako nositi se sa činjenicom da odjednom, posle dva treninga dnevno i nekog načina života, ne možete ni da šetate maltene. Imao sam podršku od svih, pa mi je to davalo snagu. Kada dođe do ovakvih situacija, shvatite da je ipak zdravlje na prvom mestu i onda vam to daje neku snagu da sve izdržite – dodao je golman Partizana.

Sada se Stevanović fokusira na povratak u formu kako bi bio spreman za predstojeće izazove. Optimističan je i veruje da će se što pre vratiti na teren. Partizan naredni meč igra protiv Čukaričkog u petak od 18:30 na Banovom brdu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter