0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Crvena zvezda: Igračima polupana stakla na vozilima i ubačen šampon (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 15.10.13 u 10:30

FOTO:STARSPORT

Đavo je odneo šalu. Tokom noći su polupani automobili igrača Crvene zvezde i u njih je ubačen šampon!

Nepoznati počinioci su u toku noći provalili u ograđeni prostor gde su fudbaleri ostavili automobile. Polomljena su stakla, a u vozila je ubačen šampon, kao odgovor na tvrdnje igrača da „nemaju ni za šampon“.

Izgleda da igrači svojim pismom nisu puno rastužili ljubitelje crveno – bele boje. Često su fudbaleri na „Marakani“ na meti samozvanih navijača koji ne prezaju od pretnji raznih vrsta, a ovo je bila samo poslednja u nizu.

polupani automobili fk crvena zvezda2

Verbalno vređanje je svakodnevica, igrači su čak bili prinuđeni na Vračaru da predaju dresove posle poraza od Voždovca, a mnogi od njih žive u strahu od huligana i njihovog maltretiranja.

Treba istaći i da reakcija Uprave na pismo igrača nije bila primerena i da je ne pružanje podrške fudbalerima sigurno imalo određeni uticaj na nemili događaj od prethodne noći.

polupani automobili fk crvena zvezda

Sasvim opravdano se nakon ovoga postavlja pitanje da li igrači uopšte i treba da nastave sa radom u ovakvim uslovima u kojima im je, a to je sada  kristalno jasno, bezbednost potpuno ugrožena.

hotsport.rs

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter