0
Domaći fudbal

FOTO: /X/ Napredak Kruševac

KRUŠEVLJANI RASTEREĆENI PRED MEČ SA ZVEZDOM: „Opet ćemo igrati sa podmlađenim timom“

Objavljeno: 15.05.24 u 19:59

Trener Čarapana priželjkuje utakmicu punu golova

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 19 časova gostuju Napretku u Kruševcu, a očekivanja pred meč izneo je šef stručnog štaba Kruševljana, Ivan Stefanović – Peklja.

Dolazi nam Crvena zvezda, to je praznik fudbala, ne samo za navijače pod Bagdalom, već za ovaj deo Srbije. Pripremamo se kao i za svaku drugu utakmicu, a pre svega bih pozvao Kruševljane na stadion, da podrže ovu našu podmlađenu ekipu, kako bi pružili što bolju partiju. Imamo kadrovskih problema, posle utakmice sa Vojvodinom ne možemo da računamo na Nikolu Marinkovića i Filipa Krstića, ali ko istrči na teren, taj je najbolji. Čeka nas jedna lepa utakmica, Zvezda je rasterećena, već je osvojila titulu. I mi smo ostvarili naš cilj i opet ćemo igrati sa podmlađenim timom. Priželjkujem što više golova, da publika može da uživa. Rekao sam u svlačionicimomci ovo je praznik, biće na tribinama sedam – osam hiljada navijača, izađite na teren i uživajte – rekao je Stefanović.

Sa druge strane, nekadašnji fudbaler Partizana a sada uzdanica Napretka, Slobodan Stanojlović, naveo je da njegov tim ima pravo da se nada pozitivnom rezultatu.

Ekipa je izvukla pouke iz prethodne utakmice sa Vojvodinom, odreagovala na prethodnih nekoliko treninga na najbolji mogući način i shodno tome imamo pravo da se nadamo pozitivnom rezultatu, iako se zna ko je favorit. Dajemo sebi za pravo da na terenu prikažemo najbolje što možemo i uživamo pred velikim brojem navijača, koji će, verujem da nas nose, kao na prethodnim utakmicama – rekao je Stanojlović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter