0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: Starsport

DETONACIJA NA MARAKANI: Crvena zvezda našla pojačanje, dolazi iz jedne neobične zemlje!

Objavljeno: 15.05.24 u 14:56

Zvezda ga ima na radaru

Crvena zvezda razmatra mogućnost dovođenja iranskog fudbalera Mohamađavada Hoseinehada (20) iz kluba Sepahan, prvog ranga izraelskog fudbala, prema saznanjima Informera.

Hoseinehad je prošao sve mlađe kategorije i dostigao prvi rang takmičenja u leto 2022. godine. Iako nije trenutno igrač koji bi odmah pojačao Crvenu zvezdu, klub je zainteresovan za njegov dugoročni razvoj. Prema rečima izvora iz kluba, očekuje se da bi Hoseinehad mogao zaigrati u narednoj sezoni, ukoliko bi se pravilno razvijao.

Ovogodišnja sezona donela je Hoseinehadu dva gola i pet asistencija na 22 odigrane utakmice u svim takmičenjima. S obzirom na to da ima ugovor do leta 2027. godine, Crvena zvezda bi morala da plati određeno obeštećenje za njegov transfer, mada se pretpostavlja da ne bi bilo veliko.

Crveno-beli su u prošlosti dovodili mlade igrače sa ciljem dugoročne strategije i potencijalnog profita. Dok su neki kao Irakli Azarov postigli uspeh, drugi poput Nemanje Motike nisu se pokazali kao uspešni. Ipak, ovog leta klub će se pre svega fokusirati na dovođenje afirmisanih pojačanja koja će unaprediti tim za Ligu šampiona.

2
7

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter