5
Košarka

FOTO: Starsport

ČOVIĆ OPLEO PO MIJAILOVIĆU: „Ovaj čovek je nepogoda za srpsku košarku“

Objavljeno: 28.04.24 u 13:03

„Moj odnos sa Pekovićem je bio izvanredan, sa Duškom je bilo tako kako je bilo i sa Danilovićem, a ovaj čovek…“

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović gostovao je na TV Prva, gde je ponovo govorio o odnosu između dva naša najveća kluba.

Pre njega na istu stolicu seo je i Ostoja Mijailović, a prvi čovek Zvezde je kao nikada do sada isprozivao predsednika Partizana.

Nadam se da ste promenili ili dezinfikovali stolicu – rekao je Čović voditeljki, nakon toga je imao još jednu opasku, da je od organizatora dobio informaciju da je promenjena uz još jednu prozivku „Danas nije bilo dovoljno alkohola za dezinfikaciju„.

Ja sam u košarci 55 godina. Sa Duškom Vujoševićem sam svojevremeno igrao u Partizanu, ali nisam sreo anomaliju poput Ostoje Mijailovića. U smislu pristupa, ljudskosti. Moja biografija se zna i stepen obrazovanja. Trideset i kusur godina sam u javnom životu. Ne mogu da imam kontakt sa ljudima koji ne drže reč i lažu – rekao je Čović, pa je reagovao na izjavu Mijailovića da ga je Goran Grbović zvao na sastanak i da mu nije rekao da će i Čović biti tu, što je prvi čovek crveno-belih želeo da demantuje.

Treba da pozovete Grbovića i pitate šta se dogodilo. On može da objasni, on ga je i zakazao. Ja sam kasnio na sastanak, sačekali su me Grbović i Ostoja. Znao sam sa kime idem da se sastanem, verujem da je i on. Trajao je oko dva sata, manje-više normalan. Sve smo se dogovorili, da bi on posle nekoliko dana prekršio reč – rekao je Čović gostujući na TV Prva.

Čović će na čelu kluba sa Malog Kalemegdana biti još dve godine.

Moj mandat je kraj 2026. godine. Znam zašto se oni svega toga plaše. Zamene teza u medijima. Zamalo plasman u plej-in je enorman uspeh, a to što nismo mogli je katastrofa. Sve to ide sa adrese dotičnog. Kupuje portale i pravi pljuvačinu. I sad vi hoćete da mi sednemo zajedno. Nemamo šta da pričamo zajedno. Moj odnos sa Pekovićem je bio izvanredan, sa Duškom je bilo tako kako je bilo i sa Danilovićem, a ovaj čovek je nepogoda koji se dogodio našoj košarci. Nadam se da će se to uskoro završiti – zaključio je Čović.

13
34

5 Komentara

  1. A ti si nepogoda za ovu napaćenu zemlju…
    Posle tebe moramo da dezinfikujemo ne stolicu, već Srbiju celu…
    Svugde gde si prošao i nogom kročio

    0
    0
    Odgovori
  2. Čudi đe da ološ i ovde nije zabranio komentare.Zašto nađ ne kažeš otkud to da sada morate baš u Arenu?Pta je sa Basketlendom?Srušio vam Ostoja da bi sebi gradio stanove i lokale?Čuj on je igrao sa Vujoševićem…Dule je sa 20 već bio trener.Odnos sa Danilovićem -niisi bio konkurentan pa si se uvlačio u bulju i kad ih pominješ sve da staneš mirno.Ima nas koji pamtimo i Slobodanku Gruden i prebijanje radnika u GSP ,I 25 MILIONA od Agrobanke i Roto koš….Nema većeg zla od tebe.Znam da nećete objaviti i da je isto kao na B92 samo sto tamo znamo da neđa komentarisanja a ovde kao ima

    3
    1
    Odgovori
      • Ne samo krađa od kosovskih Srba, dobijanje para od banke, itd. Pa zašto je obavljao poslove i u privredi, i u politici i u sportu. Pa da bi svuda štrcnuo pare. A fakultetska diploma i njegov pokvaren rečnik ne idu zajedno. To je njegovo veliko nevaspitanje. Star čovek a tako nekulturan i nevaspitan.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter