4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SKANDAL: Defanzivac Partizana izvređao srpski fudbal – Nema motivacije da igra u Superligi!

Objavljeno: 15.05.24 u 16:15

Možda bi bilo bolje da se informisao pre dolaska.

Partizan je letos u svoje redove doveo Natana De Medinu, defanzivca vrlo pristojnog fudbalskog CV-ija.

Prošla je gotovo čitava sezona, a De Medine nema ni na mapi, što bi se reklo. Danas su ipak procurele prve informacije kada je njegov ostanak, odnosno odlazak u pitanju.

Naime, on je ‘ocrnio’ srpski fudbal u potpunosti. Naveo je nema nameru da igra po oranicama, aludirajući na loše terene.

Takođe, smatra da su stadionu u Superligi oronuli i da se raspadaju, kao i da je sve vezano za naš fudbal jako loše.

On zbog toga navodno ne može da nađe motivaciju da igra za Partizan i čeka kraj sezone kako bi napustio tim.

20
1
4 Komentara
  1. Ma nek jede govna bas onfa vredi nesto nebi dosao da igra po tim oranicama,sto sve se bojim da nije gledao na YouTube utakmice Super lige,nego je kurton od igraca,kad on nema mesta u ovakvom losem timu partizana naravno da ce sve da mu smeta,nek mu je srecan put i njemu i svakom kom se nesvidja da igra y Srbiji,bojim se da dolaze za male pare a luduju po splavovima i klubovima…cao i sretan put…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma nek jede govna bas onfa vredi nesto nebi dosao da igra po tim oranicama,sto sve se bojim da nije gledao na YouTube utakmice Super lige,nego je kurton od igraca,kad on nema mesta u ovakvom losem timu partizana naravno da ce sve da mu smeta,nek mu je srecan put i njemu i svakom kom se nesvidja da igra y Srbiji,bojim se da dolaze za male pare a luduju po splavovima i klubovima…cao i sretan put…Tebi i Tebi slicnima…kojima nasa liga sluzi kao odskocna daska za bolje klubove!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Čovek kaže istinu i to je odmah „skandal“. Tereni, stadioni, poseta, kvalitet fudbala, suđenja…rame uz rame sa Primerom, Bundesligom, Premier ligom… Verovatno je to trebalo da kaže čovek.

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter