0
Domaći fudbal

Vladan Milojević (FOTO: Starsport)

DA LI JE ON PRAVO REŠENJE ZA ZVEZDU? Milojević posebno istakao momka koji voli da daje golove Partizanu!

Objavljeno: 15.05.24 u 18:11

Da li će u budućnosti obući dres kluba za koji navija, ostaje da vidimo

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 19 časova gostuju Napretku u Kruševcu, a očekivanja pred meč izneo je šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević.

Jedan od fudbalera koji ponajviše privlači pažnju iz redova Kruševljana jeste Andrija Majdevac. On je stigao u Napredak u drugom delu sezone i na 16 mečeva postigao šest golova, od čega čak tri Partizanu.

Andrija Majdevac celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Napredak Krusevac at stadium FK Partizan (JNA) on March 13, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Upravo njega je trener Crvene zvezde istakao pred duel na stadionu Mladost.

Majdevac je igrač koji zavređuje pažnju, ali mi smo fokusirani na čitav tim Napretka, a ne na pojedinca. Uvek tako razmišljamo. 

Definitivno je Andrija privukao pažnju svojim partijama, a da li će u budućnosti obući dres kluba za koji navija, ostaje da vidimo.

17
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter