0
Ostali sportovi

Nikić potpopio borbene Japance

Objavljeno: 14.06.13 u 14:56

srbija-japan-vaterpolo

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Svetske lige pošto je u četvrtfinalu turnira koji se održava u Čeljabinsku savladala selekciju Japana sa 14:8 (3:3, 4:2, 2:1, 5:2).

Japanci, koji su u grupnoj fazi takmičenja savladali Crnu Goru, pokazali su se kao ozbiljan protivnik većim delom utakmice. Prvu četvrtinu su uspeli da ne izgube, na poluvremenu su i dalje imali rezultatski priključak, da bi naši reprezentativci tek u poslednjem periodu potpuno slomili otpor borbenih Japanaca.

Najefikasniji u našem timu bio je Slobodan Nikić koji je postigao čak šest pogodaka, Dušan Mandić je dodao tri, Vanja Udovičić dva, a u listu strelaca upisali su se još Živko Gocić, Miloš Ćuk i Filip Filipović.

U polufinalu, koje je na programu u subotu, reprezentacija Srbije će od 13.30 časova igrati protiv reprezentacije Crne Gore, iako je u prvi mah na sajtu takmičenja pisalo da će se u borbi za finale sastati sa Mađarskom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter