0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Partizan se revanširao Zvezdi

Objavljeno: 02.03.13 u 20:13

CRVENA ZVEZDA-PARTIZAN-VATERPOLO

Foto: starsport

Vaterpolisti Partizana savladali su Crvenu zvezdu sa 10:8 (5:4, 1:1, 2:2, 2:1) u meču 15. kola vaterpolo lige Srbije čime su se revanširali večitom rivalu za dva prethodna poraza u ovoj sezoni.

Posle vatrometa golova u prvoj četvrtini koja je pripala Partizanu sa 5:4 u naredna dva perioda igrale su se nešto bolje odbrane pa se u poslednjih osam minuta ušlo sa rezultatom 8:7 za crno-bele.

Uspela je Zvezda da izjednači na 8:8, ali nikako nije mogla da dođe do vođstva. Mladi tim Partizana je preko Matovića i Mandića uspeo da dođe do trijumfa, dok su crveno-beli iako daleko iskusniji prilično traljavo odigrali u napadu u završnici meča.

Mitrović, Mandić i Ćuk su postigli po dva gola za Partizan, dok je na drugoj strani samo Strahinja Rašović uspeo dva puta da pogodi mrežu Sora.

U ranije odigranim utakmicama 15. kola Banjica je u gostima savladala Dunav sa 8:2, a ŽAK je bio bolji od Beograda 17:5. Singidunum i Vojvodina igraju od 20.30 časova, a u ovom kolu je slobodan bio kragujevački Radnički.

Tabela: Radnički 36 bodova, Crvena zvezda 36, Partizan 30, Banjica 22 (meč više), Vojvodina 18 (meč manje), ŽAK 16…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter