1
Vaterpolo

FOTO: Printscreen

VELIKA SRAMOTA NA BANJICI: Vaterpolisti Partizana trenirali u praznom bazenu! (VIDEO)

Objavljeno: 29.09.23 u 16:33

Ovako nešto je nedopustivo

Vaterpolo klub Partizan, legendarni srpski sportski kolektiv, suočava se sa ozbiljnim izazovima zbog problema sa treninzima. Naime, klub nema pristup bazenu na Banjici od 28. jula, zbog nefunkcionalnosti istog. Situacija je došla do tačke da su deca iz vaterpolo škole Partizana bila primorana da treniraju u praznom bazenu, kao što je prikazano na nedavno objavljenom snimku.

Trening mladih vaterpolista Partizana na Banjici
byu/zb543 inserbia

Nikola Kuljača, direktor VK Partizan, potvrdio je da je klub apelovao na gradske vlasti da reše ovaj problem. Na sastanku sa gradonačelnikom Aleksandrom Šapićem, dogovoreno je da Partizan dobije 130 sati treninga u kvartalu, a takođe se razmatra opcija da se mali bazen stavi u funkciju za mlađe kategorije.

Ova situacija je alarmantan signal za srpski vaterpolo, budući da je VK Partizan bio ključna institucija za razvoj talenata. Klub je najtrofejniji u Srbiji i jedan od najvažnijih u Evropi, osvojivši sedam puta titulu prvaka Evrope i 27 puta titulu šampiona Srbije. Međutim, finansijski izazovi poslednjih godina smanjili su kapacitet kluba, što može uticati na budućnost srpskog vaterpola.

Nadamo se da će gradske vlasti brzo pronaći rešenje kako bi se omogućili optimalni uslovi za treniranje i razvoj mladih vaterpolista u VK Partizanu, čime će se očuvati bogata sportska tradicija ovog kluba.

0
4

1 Komentara

  1. VUCICU VESICU SAPICU DALI SE STIDITE ! STA JE BRE OVO. A DIZETE STADIONE DA PO NJIH OVCE PASU ! JADNICI. SVE JE TO VASA PROFITERSKA AKCIJA!

    1
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter