0
Ostali sportovi

Hrvati kao putokaz

Objavljeno: 21.01.13 u 11:10

veselin-vukovic

Selektor Veselin Vuković smatra da njegovi igrači nemaju šta da traže u duelu osmine finala protiv selekcije Španije (19.00), koja je ujedno i domaćin ovog Mundijala, ali kapiten Momir Ilić se ne slaže s tim.

On je uveren da Srbija ne može da se obruka i da ukoliko odigra onako kako zna i ume može da savlada svaku selekciju, pa tako i domaćina Španiju.

„Protiv Poljske i Slovenije smo igrali dobro, ali pretrpeli dva poraza i to je ostavilo traga na nas. Zaista ne znam zašto su nam se dešavale takve stvari. Rekao bih da je u pitanju više psihološki problem nego kvalitet pritvnika ili igrački limit ove generacije.

Protiv Španije ne možemo da odigramo lošu utakmicu, ali je pitanje da li ćemo u glavama biti mirni i da li ćemo imati veru u svoje kvalitete.

Španci su odlična ekipa, a ukoliko bismo analizirali njihov meč protiv Hrvatske mogli bismo da vidimo idealan način kako da im se suprostavimo. Moram da uđemo sa verom u duela da možemo da pobedimo.

To je jedini recept“, kaže Ilić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter