0
Ostali sportovi

FOTO: Printscreen/Youtube

ISPLIVAO SNIMAK: Igrač Veselina Vujovića udario delegata, meč registrovan službenim rezultatom (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.24 u 17:25

Nisu ostali imuni na odluku arbitra

Rukometna utakmica hrvatskog prvenstva između ekipe Nekse, koju predvodi legendarni Veselin Vujović, i Zagreba prekinuta je nekoliko sekundi pre kraja prvog poluvremena, jer je rukometaš Marko Bezjak je udario delegata Antu Josića.

Do incidenta je došlo dok su igrači Neksea protestovali zbog odluke sudija Juranovića i Mrvice, koji su poništili pogodak Fahrudina Melića i umesto toga dosudili sedmerac. To je dodatno iznerviralo izabranike Veselina Vujovića, koji su već bili indisponirani zbog pojedinih odluka arbitara.

Bezjak je srušio Josića tako što ga je u prolazu udario ramenom u leđa. Delegat utakmice je pao kraj zapisničkog stola i odmah mu je ukazana pomoć, da bi na kraju završio u bolnici. 

 

Utakmica je odmah prekinuta, a nakon pola sata pauze saopšteno je da se neće ni nastavljati. Na zvaničnom sajtu takmičenja, meč je registrovan pobedom Zagreba 10:0.  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter