0
Auto Moto

Pedroza se i dalje nada

Objavljeno: 27.09.12 u 14:10

Deni Perdoza je na prethodnoj trci imao peh koji će ga verovatno koštati titule svetskog prvaka, jer je prvo bio primoran zbog kvara na prednjem točku da startuje sa zadnje pozicije, a onda ga je Hektor Barbera u šestoj krivini prosto počistio sa staze, unazadivši ga za 25 poena koje je mogao da osvoji, da je kojim slučajem pobedio.

 

Pre trke, Perdoza je zaostajao za Lorencom 13 poena, a sada, nakon trke na kojoj je Lorenco pobedio, zaostaje 38 poena, na samo pet trka pred kraj. Ipak, Pedroza je i dalje motivisan i ne odustaje: „Idemo na Aragon sa istim ciljem kao i uvek, motivnisani da pobeđujemo. Motor radi sjajno i ja se osećam dobro. Bili smo već na ovoj stazi početkom meseca gde smo dva dana testirali motore i to nam je bilo od koristi“

 

 

Pedroza će još jednom startovati na trci pored Džonatana Ree koji menja povređenog Kejsija Stonera i koji je polako počeo da ulazi u formu, pa čak i osvojio osmo mesto na Mizanu. Rea je takođe uveren da ga čeka dobra trka i da mu je dvodnevni test na Aragonu takođe bio od koristi…“Test koji smo napravili pre nekoliko nedelja na Aragonu mi je dao neophodno samopouzdanje, i siguran sam da ću nastaviti tamo gde sam zadnji put stao.

 

Aragon ima sjajne pravce za koje mislim da odgovaraju snazi Honde. Jedva čekam da trka počne, iako mi je pomalo naporno što vozim dva različita šampionata.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter