1
Auto Moto

FOTO: Twitter

STRAVIČAN INCIDENT NA STAZI U INDONEZIJI: Najbolji vozač svih vremena izbegao tragediju za dlaku! (VIDEO)

Objavljeno: 20.03.22 u 10:45

Strašan pad velikog šampiona!

Ovog vikenda se vozila po prvi put Velika nagrada Indonezije u okviru Moto GP šampionata. Najbolji vozač svih vremena, Mark Markez, propustio je trku usled strašnog pada na jednom od treninga gde je glavom udario o asfalt pri velikoj brzini.

Španac je napustio stazu na nogama, ali je u medicinskom centru konstantovan potres mozga pa mu je zabranjeno da se takmiči na trci. Na Velikoj nagradi Bahreina završio je na petoj poziciji. Definitivno najveći problem Marka je rizična vožnja na ivici pada kroz celu karijeru zbog čega je često povređen, i da je manje sklon padovima verovatno ne postoji ta konkurencija koja bi mogla da ga zausavi u prethodnoj deceniji.

Inače veliki Markez je osmostruki svetski šampion, prvu titulu u Kraljevskoj klasi je osvojio sada već davne 2013. kada je oborio rekord za najmlađeg vozača sa tim uspehom, a u međuvremenu je uzeo još pet titula, a i ima antologijski niz od deset uzastopnih pobeda na početku 2014.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter