1
Evroliga

Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade speaks to referee sudija Josip Radojkovic during the Aba League Season 2022-2023 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on January 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OVO SE GROBARIMA NEĆE DOPASTI: Sudija sa derbija zadužen za crno-bele i u Kneževini!(FOTO)

Objavljeno: 31.01.24 u 09:20

Na čelu ekipe biće poznati španski sudija, Migel Anhel Perez

Hrvatski arbitar, Josip Radojković delegiran je kao jedan od arbitara na utakmici 24. kola Evrolige koju će Partizan odigrati u sredu od 19.00 časova protiv Monaka u Kneževini.

Interesantno, on je sudio i večiti derbi koji je odigran u nedelju između Partizana i Zvezde u „Štark Areni“, a koji je pripao crveno-belima (88:86).

referee sudija Josip Radojkovic during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 1 between Partizan and CCrvena Zvezda at Stark Arena on June 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

On je redovan na utakmicama crno-belih ove sezone u Evroligi, baš kao i preostala dvojica arbitara koja su određena za ovaj meč.

Na čelu ekipe biće poznati španski sudija, Migel Anhel Perez, a njemu će pomagati još jedan Španac iz Barselone, Đordi Alijaga.

Crno-belima je ovaj meč od velike važnosti u borbi za Top 8 fazu Evrolige.

9
4

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter