0
Evrokupovi
FK Olimpijakos

FOTO: Twitter/@olympiacosfc

OLIMPIJAKOS SRUŠIO ASTON VILU: Grci u domovini igraju finale Lige konferencija!

Objavljeno: 09.05.24 u 23:55

Olimpijakos je pružio još jednu izuzetnu partiju

Fudbaleri Olimpijakosa trijumfovali su nad Aston Vilom rezultatom 2:0 u drugom meču polufinala Lige Konferencija, obezbedivši plasman u finale ovog evropskog takmičenja. Sa ukupnim rezultatom 6:2 u dvomeču, ekipa iz Pireja će se boriti za evropski trofej protiv Fiorentine.

Olimpijakos je dominirao od samog početka meča, a prvi gol postigao je Ajub El Kabi, strelac het-trika u Birmingemu, u desetom minutu utakmice. Posle brze akcije domaćih, El Kabi je smireno savladao golmana Astona Vile, donoseći svojoj ekipi vođstvo od 1:0.

Iako je Aston Vila pokušavala da se vrati u igru, Olimpijakos je čvrstom odbranom uspeo da zaustavi njihove napade. U drugom poluvremenu, El Kabi je još jednom bio koban po golmana Vile, postigavši svoj drugi gol na meču i potvrdivši pobedu Olimpijakosa.

Konačan rezultat 2:0 doneo je Olimpijakosu mesto u finalu Lige Konferencija, koje će se održati 29. maja na stadionu „OPAP arena“ u Atini. Navijači sa nestrpljenjem očekuju ovaj istorijski meč, dok Olimpijakos nastoji da osvoji trofej i proslavi veliki uspeh u evropskom fudbalu.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter