0
Evrokupovi
Bajer Leverkuzen

FOTO: Twitter/@bayer04fussball

BAJER OSTAJE „NEVERLUZEN“: Hrvat u 97. minutu doneo izjednačenje, Apotekari su u finalu Lige Evrope!

Objavljeno: 09.05.24 u 23:05

Bajer je jedna zaista neverovatna ekipa

Uzbudljivo veče u svetu fudbala donelo je finale Lige Evrope, gde će se sastati Bajer Leverkuzen i Atalanta.

Bajer Leverkuzen je u žestokoj borbi protiv Rome uspeo da izbegne poraz u nadoknadi vremena, nastavljajući svoj već impresivan niz remija. Sa rezultatom 2:2 večeras, Leverkuzen je osigurao prolaz u finale ukupnim rezultatom 4:2. Iako su imali značajnu prednost od 2:0, Bajer je nastavio sa ofanzivom, stvarajući brojne prilike tokom prvog poluvremena. Ipak, Roma je uspela da se vrati, postižući dva gola iz penala. U dramatičnoj završnici, gol Stanišića doneo je Leverkuzenu izjednačenje i plasman u finale.

U drugom polufinalu, Atalanta je potpuno nadigrala Olimpik Marsej rezultatom 3:0, overivši plasman u finale nakon nerešenog rezultata u prvom meču. Atalantina sigurna pobeda, sa golovima Lukmana, Ruđerija i Turea, pokazala je zašto su postali ozbiljan kandidat za trofej.

Finalni meč, zakazan za 22. maj u Dablinu, obećava uzbudljivu borbu između dva izuzetna tima. Navijači širom sveta sa nestrpljenjem očekuju ovaj spektakl, dok Bajer Leverkuzen i Atalanta spremno čekaju da se okite titulom u ovom prestižnom evropskom takmičenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter