0
Evroliga
Željko Obradović, Saša Obradović

Head coach Zeljko Obradovic (L) and Head coach Sasa Obradovic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and AS Monaco at Stark Arena on January 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ PRED OTKAZOM: Šokantne vesti za srpskog trenera!

Objavljeno: 09.05.24 u 18:10

Obradoviću se ozbiljno drma klupa

Saša Obradović, srpski stručnjak koji je ove sezone vodio Monako, suočava se s mogućom smenom nakon što nije uspeo da odvede tim na Fajnal-for Evrolige kao prošle godine.

Prema informacijama novinara Matea Andreanija, u Kneževini će doći do nekoliko promena, a velika je verovatnoća da će te promene obuhvatiti i Obradovića, koji bi mogao biti smenjen.

Monako je već pronašao zamenu za Obradovića u vidu Ćavija Paskvala, trenutnog trenera Zenita iz Sankt Peterburga. Španac, koji je vodio Barselonu i Panatinaikos s velikim uspehom, navodno je prvi izbor Monaka za novog trenera.

Ove glasine dolaze samo dan nakon što je Monako izgubio majstoricu od Fenerbahčea na svom terenu, rezultatom 3:2 u seriji plej-ofa Evrolige. Na Fajnal-foru će se takođe naći Real Madrid, Olimpijakos i Panatinaikos.

Obradović je počeo drugi mandat na klupi Monaka 2021. godine, a pre toga je trenirao timove kao što su Crvena zvezda, Lokomotiva Kubanj, Alba Berlin, Donjeck, Turov, Kijev i Keln.

2
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter