Orlovi

DRAGAN DŽAJIĆ O REPREZENTACIJI: Objektivno, Srbija nije zaslužila da ide u Francusku

I dok fudbalska Evropa čeka naredno leto i start Evropskog prvenstva u Francuskoj, navijači u Srbiji ovaj događaj moći će da posmatraju bez previše uzbuđenja i sa većom količinom ravnodušnosti.

SKANDAL: Grupa reprezentativaca se iz Češke vratila privatnim avionom!

Da je srpski reprezentativni fudbal dotakao dno govori podatak da se veća grupa reprezentativaca u Beograd vratila privatnim avionom, a ne čarterom FS Srbije sa ostalim saigračima.

‘ORLOVI’, DANAS LETITE: Reprezentacija Srbije u Kopenhagenu traži slamku spasa

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras od 20:45 sati na stadionu Parket u Kopenhagenu fudbaleri A reprezentacije Srbije odigraće svoj peti meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Poljskoj.

ŽIVADINOVIĆ: Fudbal sahranile starlete, igrači misle da je gol kada ubace u vaginu

Bivši selektor SR Jugoslavije objašnjavao razloge zbog kojih "Orlovi" belež očajne rezultate u poslednje vreme.

SELEKTOR ĆURČIĆ: Plasman na Evropsko prvenstvo nije nemoguća misija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić veruje da "Orlovi", urpkos lošem startu u kvalifikacijama, ipak imaju snage da "odlete" na Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Orlovi aterirali u Brisel

Fudbalski reprezentativci Srbije doputovali su danas u Brisel, gde se u petak sastaju sa domaćom selekcijom Belgije u okviru A grupe kvalifikacija za prvenstvo sveta sledeće godine u Brazilu. Izabranici selektora Siniše Mihajlovića do utakmice sa Belgijancima, u petak, održaće dva treninga na stadionu “Kralj Boduen”. Defanzivac Milan Biševac je uoči dvočasovnog čarter leta rekao … Continue reading Orlovi aterirali u Brisel

„Orlovi“ odleteli u Škotsku

Počinje borba za odlazak na SP u Brazil