0
Fudbal
Dragan Stojković Piksi

FOTO: Starsport

KATAR JE DOŠAO U NAJGOREM MOMENTU PO NAS: Sve ono što se izdešavalo je uticalo jako loše na mene!

Objavljeno: 27.12.23 u 10:07

Mnoge stvari će se saznati.

Dragan Stojković Piksi, selektor reprezentacije Srbije, za b92.net gvorio je o brojnim temama u velikom intervjuu, između ostalog dotakao se i veoma neuspešne predstave na Mundijalu u Kataru.

„Katar je došao u loše vreme po nas. Ali ne zbog kalendara i zato što je bio novembar, nego u lošem momentu, jer smo imali igrače koji nisu bili spremni da takmičenje te vrste, takvog intenziteta, da iznesu na svojim plećima. Ja sam to znao. Možda je bila moja greška što ja nisam ranije, vas medije, obavestio i rekao: „Ljudi, da vam samo kažem i da obavestim javnost, nemojte da očekujete mnogo, idemo tamo, ali medicinska slika mi ne daje onu energiju koju sam nosio do tada“. Jer, znao sam šta nas čeka. To je krem i moraš biti više nego sto odsto spreman. Mi smo bili u deficitu i na prvom treningu, kada smo došli tamo, nisam imao sedam ili osam igrača na treningu. To je za mene bilo šokantno!

Apostrofirao je da su na njega posebno uticala dešavanja neposredno pred odlazak u Katar.

„Iskreno ću vam reći – sve ono što se dešavalo pred Katar, one Skupštine, izbori i sve drugo, to je ostavilo traga na meni. Uticalo je mnogo. Shvatio sam da sve što sam do tada uradio do tada, nema veze, nije bilo bitno, već neke druge stvari. Nisam bio srećan zbog toga, a to se i videlo na meni. To više nisam bio ja. Ali, Bože moj…“, otkrio je Piksi za B92.net.

Čitav intervju možete pročitati u četvrtak ujutru na b92.net.

1
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter