0
Fudbal

Rusija - Srbija prijateljska Vladimir Pesnya/STARSPORT

KAKVA BRUKA SRBIJE, OVO NE LIČI NA OZBILJNU EKIPU: VAR spasio Orlove poptune sramote protiv Rusije! (VIDEO)

Objavljeno: 21.03.24 u 19:53

Srđan Mijalović se vratio u tim Orlova, a pozicija mu je kao kod Baraka Bahara u Ligi šampiona.

Reprezentacija Srbije danas  kreće sa pripremama za dugo očekivano Evropsko prvenstvo na kome će ‘Orlovi‘ učestovati nakon više od dve decenije.

Naš nacionalni tim će od 18 časova odmeriti snage sa Rusijom u Moskvi na VTB areni. Biće ovo fanstatičan duel, pošto će atmosfera biti bratska i sigurno ćemo uživati u odličnom spektaklu.

Konačan ezultat na poluvremenu jeste 4:0 za domaći tim.

 

Poznati su i sastavu pred najveći meč ruske selekcije u nekoliko poslednjih godina, a zanimljivo je da je poslednja linija ima tri bivša igrača Crvene zvezde, dok sredina terena ima isto toliko igrača Partizana.

RUSIJA (4-3-3): Safonov – Volkov, Siljanov, Osipenko, Hlusevič – Hlebov, Barinov, An. Mirančuk – Obljakov, Golovin, Tjukavin.

SRBIJA (4-2-3-1): Petrović – Gajić, Eraković, Pavlović, Mladenović – Zdjelar, Lukić – Živković, Tadić, Gaćinović – Jović.

Stadion: „VTB Arena“

Sudija: Arda Kardešler (Turska)

Nakon 20 minuta igre videli smo veliku glupost Milana Gajića, kada je odbrana naše zemlje ispala iz igre, fudbaler CSKA je vukao napadača Rusije kao poslednji igrač odbrane, i zaslužio time crveni karton.

 

Anton Mirančuk je bio precizan sa bele tačke, a Đorđe Petrović iako je zakačio loptu, nije uspeo da je skrene van gola, pa su Orlovi upali u težak položaj.

Deset minuta kasnije potpuno smo kapitulirali ponovo, jer je nakon karambola u petercu lopta pala pravo na nogu Maksimu Osipenku, kome nije bilo teško da duplria prednost zvog tima.

 

Srbija je do kraja prvog dela imala veliku šansu preko Jovića, ali se rezultat nije menjao.

U nastavku smo videli ulazak Srđana Mijailovića na teren, na poziciji desnog beka, što je identično kao i mesto gde je igrao kod, sada već omraženog među Delijama, Baraka Bahara.

Ipak, već u desetom minutu nastavka, Orlovi su primili i treći gol, jer je nakon jedne akcije domaćih Aleksej Mirančuk, brat strelca prvog gola, praktično rešio pitanje pobednika.

 

Pri kraju meča, VAR je spasio Orlove četvrog primljenog gola, a sve do devedesetog minuta naši igrači nisu imali nikakvu šansu da barem umanje poraz sa deset igrača, ali su u nadkonadi preko Sergejeva primili i četvti gol.

5
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter