0
Fudbal

Navijaci supporters fan fans Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022 foto: STARSPORT

HOĆETE DA GLEDATE SRBIJU UŽIVO U NEMAČKOJ?! Evo kako doći do karata za EURO!

Objavljeno: 02.12.23 u 19:50

Jasno je kako doći do karata.

Žreb za šampionat Evrope u fudbalu 2024. godine održao se večeras od 18 sati u Hamburgu, jednom od 10 gradova domaćina EP koje se igra u Nemačkoj.

Srbija se na EURO plasirala prvi put posle 24 godine, a naša selekcija se pre početka žreba našla u četvrtom šeširu.

 

Grupa C: Engleska, Danska, Slovenija,Srbija

Za one koji žele uživo da prate našu selekciju, UEFA je objavila smernice kako doći do karata za utakmice takmičenja.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT.rs (@_hotsport.rs)

 

1. Prodaja ulaznica obavljaće se isključivo preko sajta UEFA (link OVDE),  što znači da FSS neće vršiti prodaju karata za EURO 2024.

2. Distribucija karata koje će biti isključivo u elektronskom formatu vršiće se preko aplikacije UEFA Tickets, koju će svaki nosilac ulaznice morati da instalira na svom telefonu.

 

3. Registracija i apliciranje za ulaznice na sajtu UEFA za navijače počinje 4. decembra i trajaće do 12. decembra 2023. godine u 14,00. I to je rok koji mora da se ispoštuje i ko u tom terminu ne aplicira – najverovatnije neće moći naknadno da nabavi ulaznice. U januaru 2024. godine UEFA šalje mejlove sa detaljima za plaćanje, nakon plaćanja, dobija se potvrda o plaćanju, a ulaznice će na UEFA Tickets aplikaciju biti distribuirane u maju/junu 2024. godine. QR kod na ulaznicama će se pojaviti oko 3 časa pred utakmicu.

4. Svaki kupac ulaznica biće obavešten putem e-pošte da preuzme aplikaciju UEFA Tickets i prihvati uslove i odredbe pre nego što pristupi svojim ulaznicama.

 

5. Apliciranje će biti moguće za sve utakmice na turniru, a preko jednog naloga moguće je aplicirati za najviše četiri ulaznice po utakmici.

Najjeftinije ulaznice za grupnu fazu koštaju 30 evra, a one najskuplje idu do 200 evra, a nema sumnje da će karte nestati prilično brzo.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT.rs (@_hotsport.rs)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter