1
Fudbal

Erhan Masovic (L) Stefan Mitrovic and Srdjan Babic (R) Srbija v Svedska - UEFA Nations League-League B-Group Beograd, 24.09.2022 foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ZNA SE TAČNA SATNICA ORLOVA U NEMAČKOJ: Evo kada naša selekcija igra svoje mečeve!

Objavljeno: 03.12.23 u 11:37

Zna se i tačna satnica.

Žreb za šampionat Evrope u fudbalu 2024. godine održao se večeras od 18 sati u Hamburgu, jednom od 10 gradova domaćina EP koje se igra u Nemačkoj.

Srbija se na EURO plasirala prvi put posle 24 godine, a naša selekcija se pre početka žreba našla u četvrtom šeširu.

 

Grupa C: Engleska, Danska, Slovenija,Srbija

Prvi meč naše selekcije odigće se protiv Engleza, a biće na programu na stadionu Šalkea u Gelzenkirhenu 16. juna, ako ne bude nekih promena i rotacija. Taj meč će biti na programu od 21.00 čas.

Drugi meč Srbija će igrati protiv selekcije Slovenije na Alijanc Areni, 20. juna od 15.00 časova. Završni duel, Orlovi će igrati protiv reprezentacije Danske na Alijanc Areni, 25. juna, u terminu od 21.00 čas kao i sa engleskom selekcijom.

Evropsko prvenstvo održava se od 14. juna do 14. jula 2024. godine u 10 gradova: Berlinu, Minhenu, Dortmundu, Štutgartu, Gelzenkirhenu, Frankfurtu, Hamburgu, Dizeldorfu, Kelnu i Lajpcigu.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT.rs (@_hotsport.rs)

 

1
2

1 Komentara

  1. Ubijedljivo najlošija reprezentacija Srbije,mi nemamo vezni re da u obrani imamo igrače koji ne znaju sto igraju,spori,anemični neatraktivni za gledat jedina reprezentacija koja misli u nazad a ne u napred a to je odlika nasih trenera koji upropaste igrace negdje kad napune 18 godina.Primjer Zvezde ,dok u Barsi igraju mladići sa 16 godina u Zvezdi takve igrace rasprodase a divedise sleper istrosenih igrača.Bar se prvi put nečemo nervirati na prvenstvu jer smo nepopravljivo ocajni.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter